Iedereen die bij Tut en Jut iets koopt gaat automatisch akkoord met de voorwaarden.

Na het plaatsen van een bestelling krijgt u binnen 48 uur een reactie van Tut en Jut. Heeft u na 48 uur nog niets ontvangen, laat dit dan via de mail weten, wellicht is er dan iets mis gegaan.

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Na uw bestelling krijgt u een bevestigingsmail met de exacte verzendkosten en het totaalbedrag.

U wordt verzocht het totaalbedrag binnen 7 dagen na plaatsing van de bestelling op de rekening van Tut en Jut over te schrijven. Daarna wordt uw bestelling, mits de artikelen voorradig zijn, binnen 2 tot 3 werkdagen verstuurd. Indien Tut en Jut binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zal de bestelling worden geannuleerd.

Je hebt een wettelijke termijn van 14 dagen vanaf de ontvangst van de goederen om ons te laten weten dat je het product wil retourneren. Je kan hiervoor ons een email sturen of telefonisch contact opnemen.

Tut en Jut hanteert eigen tarieven voor het verzenden van uw bestelling.

Tut en Jut is niet verantwoordelijk voor verlies, zoekraken, beschadigen of diefstal tijdens verzenden. Tegen meerprijs kan er verzekerd verzonden worden, vermeldt dit bij de bestelling.

Het is mogelijk dat de kleuren op de foto`s iets afwijken van de werkelijkheid.

Tut en Jut is niet aansprakelijk als er iets naars gebeurt met of door onze artikelen.

Met klachten en of vragen kunt u zich ten alle tijden melden bij Tut en Jut via de mail info@tutenjut.nl. Er wordt dan in alle redelijkheid en in samenspraak met u naar een een oplossing gezocht.

Zonder toestemming van Tut en Jut mogen foto`s niet gekopieërd worden of gebruikt worden voor andere activiteiten.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

15:16 19-12-2013

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2018 Tut en Jut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel